Millora dels parcs públics a Albalat dels Sorells amb ajuda de la Diputació de València

Divendres, 13 Juliol 2018 08:48 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 768 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Una part dels fons SOM de 2018, que la Diputació de València atorga anualment als ajuntaments, s’ha destinat a millorar la seguretat i la instal·lació de nou mobiliari i jocs en els parcs i jardins de la localitat d’Albalat dels Sorells.

Com ha comentat l’ alcalde de la localitat, Nicolau Claramunt, s’han destinat  40.000 euros per a fer estes millores. Una part important d’estes inversions es realitzaran en el parc del carrer Mestre Serrano. La corporació vol revalorar este parc que històricament ha rebut sempre menys inversions.

Per altra banda, el regidor de Participació, Xavi Vázquez, ha comentat que a l’hora de decidir com invertir estos 40.000 euros s’ha tingut en compte l’opinió que els usuaris van fer en el seu moment en les jornades de participació organitzades des de la Regidoria. Així s’atendran algunes de les reivindicacions més demanades pel veïnat com ara la instal·lació de més jocs i una font en el parc de Mestre Serrano, eliminació dels esglaons del parc Hort del Comte on hi han hagut diversos accidents, instal·lació d’una tirolina en el parc dels paellers i tancaments en forma de burlador en les entrades i eixides dels parcs per guanyar en seguretat.

 

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells