Albalat dels Sorells tanca l’exercici 2017 amb 542.000€ de romanent

Dimarts, 07 Agost 2018 12:01 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 705 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha fet públic el tancament de l’exercici comptable de 2017 amb un romanent positiu de tresoreria per a despeses generals de 542.000€. 

Segons ha declarat Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, el compromís adquirit per l’equip de govern i el bon treball que s’ha esta fent estos últims anys va donant els seus fruits i 2017 serà un punt d’inflexió que marca una època de bonança en els comptes de l’ajuntament. La feina ben feta ha permès que en només 3 anys els comptes de l’Ajuntament estiguen sanejats.

Tota la feina que s’ha fet dia a dia per l’equip de govern i de la ma de tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament, es reflexa en este tancament del compte general de 2017 amb un superàvit de més de mig milió d’euros que  permetrà afrontar més inversions i reduir el deute viu de l’Ajuntament. 

Entre altres, el superàvit es destinarà a les obres del carrer Major, més inversió en serveis socials, compra d’un vehicle elèctric, obres de  manteniment, redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, asfaltat de carrers, instal·lació de càmeres de seguretat i inversió en un pla turístic per al municipi. 

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells