Albalat dels Sorells reforça la seguretat per les seues festes majors

Dimarts, 28 Agost 2018 11:07 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 661 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El pròxim 2 de setembre Albalat dels Sorells enceta les seues festes majors de 2018 amb nombroses activitats i berbenes, és per això que s'han posat en marxa una sèrie de mesures de seguretat per prevenir possibles incidències i que estos dies transcórreguen amb la normalitat que és costum en este poble de l'horta.

En les juntes de seguretat local que s'han fet periòdicament es va donar el vistiplau a les mesures que des de la direcció de policia i alcaldia s'han preparat. La setmana de festes treballarà tota la plantilla de la Policia Local, a més, a les nits el recinte de festes estarà reforçat amb seguretat privada i la presència de la Guardia Civil i la Policia Autonòmica. També s'han instal·lat elements pel tancament de seguretat de la zona de festa i de més afluència de gent, s’ha augmentat la dotació de mitjans d’autoprotecció a la Policia Local i s'ha llogat d'un segon vehicle policial per tota la setmana de festes.

Segons comenta Diego Fernandez Cañadas, Cap de Policia Local, amb estes mesures que s’han pres, per un costat s’atenen les directrius que han donat la Delegació de Govern, FVMP i l’Agencia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències i per l’altre es transmet seguretat a la ciutadania per que puga gaudir les festes amb total normalitat. 

Per la seua part, Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat ha destacat els bons resultats que les mesures van donar l'any passat i que enguany es reforcen amb el tancament de les zones de més afluència per evitar l'accés de vehicles. Amb tot açò es pretén prevenir possibles incidents i que el veïnat i visitants puguen gaudir de les nostres festes majors i del nostre poble. Al mateix temps, cal agrair al cos de policia local, al seu cap i la brigada d'obres la seua implicació perquè tot estiga preparat per a l'inici de la setmana de festes, conclou Claramunt.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells

Modificat el Dimarts, 28 Agost 2018 11:11