Obres de millora en portes i finestres del col·legi públic el Castell d'Albalat dels Sorells

Dimarts, 28 Agost 2018 11:36 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 595 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Durant els mesos d'estiu s'està aprofitant per a substituir portes i finestres exteriors al collegi públic d'Albalat dels Sorells. Amb una Inversió de 130.000€ de la Diputació inclosos en el projecte "Pla Municipal de Manteniment d'Escoles", es va a millorar el tancament de l'edifici del menjador, augmentant així l'eficiència energètica i el confort de xiquetes i xiquets.

Concretament l'obra consisteix en la substitució de totes les finestres, portes exteriors i reparació de la claraboia del sostre que dóna llum al centre de l'edifici. En l’actuació s’han substituït tots els marcs i s’ha instal·lat vidres amb sistema “climalit” que aïllarà l’edifici de la temperatura exterior.

Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, ha comentat que l'ajuntament té el compromís d'anar invertint i fer actuacions per mantenir un col·legi amb més de 40 anys que cada dia necessita més atenció.

En eixe sentit, l'ajuntament es va adherir al Pla Edificant, i ara per ara estem a l'espera que des de Conselleria se'ns cride per avançar i determinar conjuntament quines són les actuacions que calen fer al col·legi públic "el Castell" d'Albalat dels Sorells, ha conclòs Claramunt.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells

Modificat el Dimarts, 28 Agost 2018 11:44