Albalat dels Sorells aposta per la mobillitat sostenible

Dilluns, 24 Setembre 2018 09:42 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 723 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El divendres 21 a partir de les cinc de la vesprada els xiquets i xiquetes d’Albalat dels Sorells tornaren a jugar al carrer Major per a celebrar el Dia sense cotxes. L’escenari triat no és una casualitat, ja que antigament pel carrer Major passava la carretera de Barcelona i hui en dia després de la reurbanització s’ha recuperat espai públic per a la ciutadania. 

L’esdeveniment, organitzat per les regidories de Medi Ambient i d’Esports, comptà amb la participació dels clubs locals de bàsquet, pilota, futbol, atletisme i tenis, així com Acrobatik i l’associació esportiva de colpbol. A més, enguany es realitzà un taller de surf en sec perquè els xiquets i les xiquetes s’apropen a un esport que cada dia guanya més adeptes.

També en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat el proper dimarts 25 tindrà lloc una xarrada sobre els efectes de la contaminació ambiental durant l’embaraç, creixement i desenvolupament infantil a càrrec de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica. L’acte serà a les 19:30 hores al Pati del Castell i forma part de DINÀMICA, fira del medi ambient i comerç de proximitat que es celebrarà el 29 i 30 de setembre.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells