Al voltant de 4.000 persones visitaren este cap de setmana la fira DINÀMICA d’Albalat dels Sorells

Dimarts, 02 Octubre 2018 12:38 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 596 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Este cap de setmana ha tingut lloc a Albalat dels Sorells DINÀMICA, la fira de la sostenibilitat i el comerç de proximitat, inaugurada el dissabte amb la presència de Josep Bort, diputat de medi ambient i Graciela Ferrer, diputada de les Corts Valencianes. 

Els més de 50 expositors i una ampla programació de tallers, conferències i micro xarrades han atret al voltant de 4.000 visitants que al llarg del cap de setmana han pogut gaudir i conduir cotxes, motos, bicicletes i patinets elèctrics, tastar una "fideuà" feta amb cuina solar, tastar vi i cervesa artesana, conèixer els avantatges de l'autoconsum d'energies renovables, compartir llavors, conéixer oficis quasi desapareguts com esquilar les ovelles i l'art de fer cadires de boga, conéixer espècies d'amfibis i aus autòctones i conéixer el comerç de proximitat de la mà de l'associació de comerciants d'Albalat ACEAS.

La regidora de medi ambient, Sònia Clemente, ha destacat la bona acollida de les conferències i micro xarrades que al llarg de tot el cap de setmana s'han fet amb temes tan diversos com energies renovables, tast d'aigües, territori i mobilitat, taller d'espart, productes de neteja naturals i de menjar saludable entre altres. Més de 20 activitats programades durant el cap de setmana que han ajudat molt a l'èxit de DINÀMICA.

Per la seua part, Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat ha comentat que en només dos anys hem aconseguit consolidar un espai de conscienciació mediambiental i de comerç de proximitat que reforça totes les polítiques i mesures que en este sentit s'estan duent a terme des de l'Ajuntament. A Albalat dels Sorells hem encetat el camí cap a un món millor aplicant allò de "pensa globalment i actua localment", per això des de l'administració local hem posat en marxa mesures per donar exemple i compartir i contagiar la ciutadania perquè ens acompanye en este camí.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells