Tercera Edició de la "Setmana de la Gent Gran" a Albalat dels Sorells

Dilluns, 15 Octubre 2018 10:10 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 593 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidora de Serveis Socials d'Albalat dels Sorells, Yolanda Sánchez, organitza la tercera edició de “la Setmana de la Gent Gran” del 22 al 27 d'Octubre. Les activitats programades seran diverses i intergeneracionals. S'inicien amb l'exposició de “El Bagul dels Records” on s'exposaran fotografies, cartes, aixovars i objectes entranyables que signifiquen un moment positiu en la vida dels nostres i nostres majors a continuació gaudirem amb l'audició de joves solistes de la Coral Parroquial, Alejandro Mansilla i Érica Gascó que interpretaren respectivament, l'Al·leluia de Leonard Cohen i O Mio Babbino Car de Puccini. La jornada finalitzarà amb balls a l'aire lliure i berenar.

Al llarg de la setmana es realitzara una visita guiada a el “Museu de la Orxata”, tallers d'activitats físiques, cognitives i de cuina, “Xicotets mossos creatius” amb Juanjo Civera, cuiner i professor de l'IES Guillem d’Alcalà de la Pobla de Farnals, serà una de les grans sorpreses. 

També hi haurà una xarrada formativa i informativa sobre “Prevenció i Estafes” a càrrec de la Policia Local, concurs de relats curts de vivències personals, jocs de taula, parchís, va dominar, bingo i truc i una vesprada per a l'humor amb música i lliurament de premis. 

La setmana finalitza amb un menjar de germanor, en la qual se servirà una paella geganta amenitzada amb espectacles musicals i balls de saló. En els actes comptarà amb la col·laboració de professionals especialitzats i amb l'associació de Jubilades, Jubilats i Pensionistes d'Albalat dels Sorells, així com, de voluntariat social.

Les propostes pretenen afavorir estils de vida més actius i participatius en diferents contextos. La regidora, Yolanda Sánchez, explica “que el seu objectiu és dinamitzar la vida de les nostres persones majors, promoure la seua participació social i donar-los un paper més actiu perquè visquen la maduresa com una oportunitat per al canvi o com un moment per a compensar l'etapa laboral on no van tenir facilitats per a l'activitat lúdica, formativa, fisica o recreativa.” 

L'engegada d'aquesta tercera edició d'una setmana per a les persones majors, és un complement a l'activitat que realitza des del 2016, en el qual implante un programa nou i participatiu “Albalat Actiu” amb diversitat de tallers i activitats que realitza de forma periòdica durant tot l'any en el Centre Cívic i Social del municipi. I afig, “tinc molt interès a oferir a les persones majors les oportunitats que no van tenir, donar-los l'afecte i atenció que necessiten, sobretot, aquelles que viuen aquesta etapa en solitud”.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells

Modificat el Dilluns, 15 Octubre 2018 10:11