A Albalat dels Sorells es van presentar les finals dels campions de galotxa

Divendres, 08 Febrer 2019 13:36 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 727 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Al Castell d’Albalat dels Sorells es van presentar anit les finals de la XXIV edició de la Supercopa de galotxa, amb la presència dels quatre equips que disputaran aquesta gran competició al costat de les autoritats locals, federatives i aficionats de la modalitat. Els millors equips de 2018 en les competicions de El Corte Inglés i el Trofeu Edicom-Interpobles s’enfrontaran per a veure quin és el millor equip de la modalitat de galotxa.

 

La Supercopa és una competició que està patrocinada per la Diputació de València, administració que col·labora i ajuda a promocionar el nostre esport autòcton. L’alcalde de la localitat, Nicolau Claramunt, va donar la benvinguda a tots els finalistes i va agrair la confiança de la Federació per confiar en la localitat d’Albalat dels Sorells, ja que seran les seues primeres finals oficials. Esperem amb gran il·lusió aquest gran esdeveniment per a gaudir del nivell i qualitat dels equips finalistes. Jesús Fontestad, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de la modalitat de galotxa, presenta les finals més importants de la modalitat, la final dels campions, l’única que enfronta a equips campions de galotxa. Va agrair la col·laboració d’Albalat dels Sorells, del seu ajuntament i club per bolcar-se des del primer minut i espera que siga un gran èxit que anima a consolidar encara més l’activitat que es realitza en aquesta localitat que ja porta dècades treballant de forma activa.

 

Programació de les finals XXIV Supercopa de galotxa, dissabte 9 de febrer de 2019: 

- 15.15 hores. Final juvenil: 

Ajuntament de Beniparrell (Campió Trofeu El Corte Inglés) contra Llanzadora Montserrat (Campió Trofeu Edicom-Interpobles)

- 16.15 hores. Final primera: 

Kiwa Quart de les Valls (Campió Trofeu El Corte Inglés) contra Llanzadora Montserrat (Campió Trofeu Edicom-Interpobles)

 

Els quatre equips van estar presents amb alguns dels seus jugadors per a presentar les finals de 2019. Beniparrell va estar present amb Jorge, Hilari i Marcelo, mentre que l’equip de Montserrat va estar representant per Pau, Fran i Ferrán. Per part de l’equip de Quart de les Valls van estar presents Álex, Berbis i Eloy, mentre que per l’equip sènior de Montserrat van estar Carlos, Javi i Any. En la presentació també van estar presents el regidor d’esports d’Albalat dels Sorells, Xavier Vázquez, la regidora de Cultura i Educació, Marisa Gimeno i la Regidora de Medi Ambient, Sonia Clemente, juntament amb una representació de jugadors i directius del Club de Pilota Valenciana d’Albalat dels Sorells.

 

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells