Albalat dels Sorells inicia el curs escolar al ritme de tabal i dolçaina

Dijous, 05 Setembre 2019 10:05 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 1445 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dilluns 9 de setembre Albalat dels Sorells iniciarà el curs escolar amb quatre cercaviles que acompanyaran els xiquets i xiquetes del col·legi públic El Castell al seu primer dia escolar.

 

Esta iniciativa que ja fa 3 anys que porta a terme l'Ajuntament de la mà de la Regidoria d'Educació, pretén reforçar els camins escolars que es van dissenyar en el seu dia, a més de fer del primer dia d'escola una festa per a totes i tots.

 

Cap a les 8:45 del matí arrancaran a caminar les dolçaines i tabals acompanyats dels xiquets, xiquetes i altres acompanyants en direcció a la porta del col·legi.

 

Segons comenta Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, esta iniciativa pretén sobre tot donar visibilitat als camins escolars que es van dissenyar per fer més segurs els desplaçaments de l'alumnat cap a l'escola.

 

Este projecte va ser una iniciativa de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells, amb la col·laboració de la Policia Local, el Col·legi públic "El Castell", l’AMPA i l'escola infantil Carmen Barrufet per crear una xarxa d'itineraris segurs, sostenibles, saludables i que fomenten l'autonomia per arribar al col·legi caminant o amb bicicleta, ha conclòs Claramunt.

 

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells

Modificat el Dijous, 05 Setembre 2019 10:19