L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells replanta 75 arbres als seus carrers

Dimecres, 19 Febrer 2020 13:34 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 1194 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La brigada municipal ha procedit a la plantació de 75 arbres als carrers Rei en Jaume, Pere March, Verge del Rosari i Vicent Climent Tamarit. Concretament s’han plantat pereres (PYRUS CALLERIANA CHANYICLEER) i cirerers (PRUNUS PISSARDI R.D), són arbres mitjans en grandària, que tenen un manteniment senzill, molt resistent a les plagues i que les seues arrels no provoquen danys.

 

Estos arbres substituiran els que hi havia plantats, Ficus microcarpa L. F., arbres que poden arribar als 25 metres d’alçada i 30 de diàmetre i que no són adequats per estar prop de les cases, per la seua grandària, perquè les seues arrels tenen molta força, alcen el paviment i trenquen canonades, necessiten un manteniment constant i atrauen plagues d’insectes.

 

Els arbres plantats són més adequats als carrers i les distàncies a les façanes de les cases, tenen fulles en estiu que faran ombra i la perden en hivern per deixar passar el sol. Són d’una mida mitjana, fins a 15 metres d’alçada i 6 de diàmetre, cosa que permetran que es desenvolupen correctament en els llocs on han estat plantats sense necessitats de podes constants.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells

Modificat el Dimecres, 19 Febrer 2020 13:39