L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells integrarà part dels carrers Gran Via i Vila Nova de Castelló, al parc Hort del Comte.

Dimarts, 13 Juliol 2021 09:58 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 562 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells està disposat a actuar en els carrers Gran Via i Vila Nova de Castelló per a integrar-los a la trama urbana de la plaça de l'Hort del Comte. Amb aquesta intervenció també se solucionarà una anomalia administrativa que va deixar fora de l'ordenament urbanístic els carrers referits. Recordem que les obres de construcció del Centre de Salut van afectar la qualificació urbana de la zona i va deixar com a zona verda, els carrers Gran Via i Vila Nova de Castelló.

 

És per això que el consistori presidit per Nicolau Claramunt, ha posat fi a un dèficit sobre el planejament urbà del municipi i que afecta, una de les zones de referència del nucli urbà, el parc Hort del Comte i els seus voltants són el centre neuràlgic del municipi què acull la seu de l'Ajuntament, el Centre Cívic, el Centre de Salut, l'estació del Metro i diferents oficines i negocis.

 

Per a les obres d'integració, l'ajuntament té prevista una inversió de més de 175.000 €, finançats per la Diputació de València. La durada de les obres serà de tres mesos, la qual cosa significa que, "si no hi ha contratemps, en els pròxims mesos, la integració dels carrers Gran Via i Vila Nova de Castelló en el Parc Hort del Comte, serà una realitat", afirma l'alcalde, Nicolau Claramunt.

 

 

Informació i participació Ciutadana

Les noves formes de relació entre l'administració, sobretot la més propera com és els ajuntaments, i la ciutadania pel que fa al projecte assenyalat, ha comptat amb la participació activa del veïnat a través de comunicacions i reunions que han mantingut els gestors polítics i els tècnics de l'ajuntament, amb les veïnes i veïns afectats.

 

En eixe sentit, l'alcalde Claramunt, es va reunir la passada setmana amb part de les persones afectades i interessades per les obres i se'ls va explicar el procediment de realització de les obres i tots els detalls concrets, entre els quals, la instal•lació de bol•lards a les entrades dels respectius carrers, permetrà la circulació dels vehicles de les persones veïnes en cas de necessitat d'accés a un garatge particular o altre que es considere (emergències, càrrega i descàrrega, etc).

 

Amb l'obra d'integració de part dels carrers Gran Via i Vila Nova de Castelló, es normalitza una situació que, des del punt de vista urbanístic era una anomalia, segons l'alcalde: "ja fa temps que esta integració s'hauria d'haver produït. Afortunadament, a poc a poc, anem resolent totes aquelles coses que estan pendents amb l'únic objectiu de millorar la vida del veïnat d'Albalat dels Sorells".

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells