Albalat dels Sorells destinarà un local municipal per a les persones majors del municipi

Dimarts, 05 Octubre 2021 08:38 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 701 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La setmana passada va tenir lloc l'Assemblea Ordinària Anual de l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Albalat dels Sorells, a l'Espai Cultural, amb l'assistència de la majoria de les sòcies i socis de l'entitat. L'acte també varen assistir-hi la Regidora de Majors de l'Ajuntament, Yolanda Sánchez, i l'Alcalde del municipi, Nicolau Claramunt, com a representants del govern local.

 

Després dels llargs mesos de confinament i pandèmia, l'activitat social i presencial torna als nostres pobles i ciutats per a reprendre, com és el cas del col·lectiu de la gent gran, jubilades i pensionistes d'Albalat dels Sorells, la programació habitual. “ja teníem moltes ganes de tornar a posar en marxa les activitats que vàrem suspendre per la Covid”, ens comenta el president, Manuel Dolç, el qual aprofita també per anunciar que el pròxim mes de novembre es realitzarà el dinar de germanor.

 

Pel que fa a l'Ajuntament, concretament des de l'àrea de Serveis Socials, enguany es portarà a terme la sisena edició d'”Albalat Activa i Intergeneracional”, un programa destinat bàsicament a les persones majors del municipi amb l'objectiu de potenciar l'activitat física, mental i cognitiva, així com millorar les relacions i estats emocionals de les persones majors del municipi. La regidora, Yolanda Sánchez, va aprofitar l'ocasió per a manifestar: “Estic molt agraïda i contenta del que feu i d'enriquir-me cada dia de les vostres experiències per això el meu compromís firme perquè tingueu un espai vostre, Un espai d'encontre per a desenvolupar les vostres tasques”.

 

Nou Local per al col·lectiu de les persones majors, jubilades i pensionistes

Més enllà dels aspectes i temàtiques habituals a tractar en aquests tipus d'assemblees, (renovació de càrrecs, lliurament de conters o repartiment de loteries...), l'anunci per part de l'alcalde, Nicolau Claramunt, de la voluntat de l'equip de govern de cedir i habilitar un local per a ús del col·lectiu de les persones majors i pensionistes del municipi, va ser acollida amb entusiasme contingut per part de l'audiència.


Tant és així que el mateix president declarava que, “és una molt bona notícia per a l'associació i estaria molt bé que poguérem fer-ho realitat com més prompte millor, tot i que haurem de compartir part del local, així i tot estem molt contents”.

 

Pel que fa a la nova seu de l'associació, segons fonts municipals, es farà realitat en un termini que oscil·la entre el 12 i 24 mesos, doncs l'adquisició del local està supeditat als aspectes administratius pendents de la cessió de l'immoble i la posterior adaptació i reforma per a l'ús final, el qual ha de tenir una tipologia de classificació compartida amb altres usos.

 

Finalment, en la seua intervenció, Claramunt donava detalls del futur edifici, segons l'edil: “el futur local estarà situat una nau al costat Parc Mestre Serrano que serà habilitada i reformada una vegada concloga el procés de modificació del Pla General Urbà. És un pas més en el compromís de l'equip de govern amb les persones i, en aquest cas, un dels col·lectius més importants i representatius del nostre municipi al qual li deguem tant”.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells