Albalat dels Sorells farà pública l'Escoleta Municipal

Dimarts, 08 Febrer 2022 12:20 Escrit per  Publicat en Albalat dels Sorells-VAL Vist 456 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells ha aprovat la integració de l'Escoleta Infantil Municipal, en la Xarxa d'Escoles Infantils de Primer Cicle de la Generalitat Valenciana", pel qual, l'equip de govern, elevava en la passada sessió plenària de dijous, 3 de febrer, la proposta de la Regidoria d'Educació de revertir la concessió de l'Escoleta Municipal. La proposta va comptar amb els vots a favor de l'equip de govern conformat per Compromís i el PSPV. El PP va votar abstenció.

 

El projecte de reversió és la culminació d'un procés que es va iniciar el 2015 després del treball conjunt amb la Conselleria d'Educació i Cultura.

 

El 30 de juny és la data en què finalitza l'actual concessió i, per tant, és ara quan l'Ajuntament ha decidit fer un pas endavant després del treball amb la Conselleria i, d'aquesta forma, se cedirà la gestió de l'escoleta municipal a la Generalitat Valenciana, a través de la Xarxa d'Escoles Públiques gestionada pel departament que dirigeix Marzà.


Una reivindicació històrica

Per a la regidora d'Educació, Marisa Gimeno, "la reversió del servei és un compromís què hem complit, l'educació gratuïta i de qualitat és fonamental per a la nostra societat".

 

En la mateixa línia es manifesta l'alcalde, Nicolau Claramunt, per a qui la "proposta que hem aprovat és una molt bona notícia per a les famílies i per al municipi, ja que podran gaudir d'una escolarització gratuïta des dels 0 anys, una reivindicació que sempre hem defensat".

 

Finalment, des del consistori es treballarà durant estos mesos amb la conselleria per organitzar tot el procés i donar la informació necessària a les famílies del municipi que estiguen interessades o tinguen la necessitat d'escolaritzar els seus fills i filles de 0 a 3 anys.

 

Informa Nou Horta. Albalat dels Sorells