Alboraia convoca un concurs de cartells i eslògans per a sensibilitzar sobre l'alcohol i els menors

Dimarts, 20 Juny 2017 16:14 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 537 vegades

L'Ajuntament d'Alboraia, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la regidoria de Benestar Social i en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, ha impulsat un concurs de cartells i eslògans. Es tracta d'una iniciativa contemplada en el II Pla Municipal sobre Drogues, iniciat recentment i en vigència per als pròxims 4 anys, per a sensibilitzar sobre l'alcohol i els menors d'edat.

En concret, la temàtica fa referència a la prohibició de venda i de publicitat del consum d'alcohol a menors durant l'oci nocturn, valorant positivament el caràcter preventiu. En aquest sentit, de fet, durant les Festes Majors 2017, la localitat instaurarà en el recinte firal una barra saludable amb còctels sense alcohol.

Els participants, d'entre 12 i 16 anys, podran enviar fins al 27 de juny l'eslògan, de 10 paraules com a màxim, o un cartell en vertical, de 29,7 X 36 cm, siga una il·lustració o una fotografia, a l'email eslògan.upcca\@gmail.com, junt a les dades personals (nom complet, telèfon i edat). D'aquesta manera, s'aconsegueix que els més joves del municipi s'involucren activament en la campanya de prevenció que està duent a terme l'Ajuntament d'Alboraia.

El material rebut serà pujat a les xarxes socials de les quals disposa el consistori. Els guanyadors seran escollits per una comissió formada per Susana Cazorla, regidora de Benestar Social, un tècnic de UPCCA, el fotògraf i dissenyador de l'Ajuntament i un periodista del consistori.

El lliurament de premis es durà a terme el 21 de juliol en la seu de l'Ajuntament d'Alboraia. El participant que haja aconseguit la victòria amb el millor cartell rebrà un altaveu portàtil, mentre que el primer lloc en la categoria d'eslògans serà premiat amb uns auriculars Beats. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 20 Juny 2017 16:14