L'Ajuntament d'Alboraia aclareix la informació sobre la zona blava de La Patacona tractada en el Ple Municipal de maig

Dilluns, 04 Juny 2018 10:52 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 443 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A causa de la confusió que està generant la moció presentada pel Partit Popular en el Ple referent a la Zona Blava de Patacona, recordem els acords de la mateixa:

   - S'insta a l'equip de govern a deixar sense efecte les resolucions que estableixen l'ampliació temporal de la Zona Blava.

   - S'insta a l'Alcalde-President al fet que creu una Comissió Especial per a estudiar la possible derogació o les modificacions que s'estimen convenients introduir en la "ordenança reguladora de la taxa per estacionament de vehicles de tracció mecànica" en la vies municipals.

   - Se sol·licita un informe de les zones on es té previst implantar la zona blava en el casc urbà.

   - S'insta a l'estudi de la zona blava perquè els veïns de tot el municipi no hagen de pagar (en zona blava). Aquest quart punt es va modificar abans de la seua aprovació en el Ple. La moció “insta a l'estudi”.

L'alcalde, Miguel Chavarría va aclarir que l'ordenança que va aprovar el grup Popular en el seu moment, preveia zona blava en tots els nuclis del municipi, però que posteriorment tots els grups polítics que formaven l'equip de govern del cuatripartito, "tots menys el PP (PSOE, Compromís, Cialbo i UPPA -ara assimilat a Ciutadans-), van acordar la seua implantació només en la Patacona".

Les resolucions d'alcaldia que regulen l'inici de l'ORA cada temporada arrepleguen que només existeix zona blava en la zona de terciari de la Patacona. A més s'ha anat reduint l'àmbit i el nombre de places regulades a l'estrictament necessari per a afavorir la rotació de vehicles estacionats en primera línia de platja.

 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 04 Juny 2018 10:54