Alboraia amb l'orgull: l'Ajuntament llança la seua campanya pels drets LGTBI+

Dimecres, 23 Juny 2021 13:26 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 420 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia llança la seua campanya per al 28-J, Dia de l'Orgull LGTBI+, amb la col·laboració de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.


El lema d'aquesta campanya és "Alboraia amb l'orgull", i s'ha dissenyat una imatge central de la campanya, que també consta d'una sèrie de vídeos que es publicaran en les xarxes socials municipals i en YouTube, i activitats per a rememorar el mes de l'orgull.


Els vídeos d'animació reflecteixen personatges pertanyents al col·lectiu LGTBI+ en diferents localitzacions del municipi, reflectint la realitat que les persones LGTBI+ són molt més a part de la seua pertinença al col·lectiu, trencant els estereotips que encara persisteixen en l'imaginari de moltes persones.


A més, s'han preparat una sèrie d'activitats i esdeveniments adaptats a la situació sanitària.


El 25 de juny de 20.00 a 21.00h es realitzarà un taller gratuït de creació de polseres per a joves, localitzat en el Passeig Aragó, cantonada amb Ausiàs March.


El mateix dia a les 22.30h es projectarà la pel·lícula "Dating Amber" en la mateixa localització del Passeig Aragó.


Finalment, el 28 de juny, Dia de l'Orgull, es llegirà el manifest pels drets LGTBI+ a la porta de l'Ajuntament d'Alboraia.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 23 Juny 2021 13:26