Les platges i les seues Tourist Info superen els requisits de la Q de qualitat

Dimarts, 13 Juliol 2021 15:53 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 125 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les platges d'Alboraia reuneixen els requisits exigits per a obtindre, per cinqué any, la Q de qualitat.


A més, enguany també s'ha superat l'auditoria realitzada per l'empresa externa AENOR per a certificar la norma ISO 14001, que estableix els criteris en matèria de medi ambient i sostenibilitat de les platges.


Una altra novetat és la certificació de les Tourist Info d'Alboraia, que també reuneixen els requisits de qualitat ja reconeguts a les platges del municipi, i han aconseguit també aquesta distinció.


L'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola reconeix així les platges de la Patacona i Port Saplaya, els seus equipaments, serveis i Tourist Info, amb el segell Q de Qualitat.


El distintiu atorgat per l'ICTE, i la certificació de l'ISO 14001 realitzada per AENOR, s'ha aconseguit després de les auditories finalitzades aquesta setmana, gràcies al treball del cos tècnic de l'Ajuntament d'Alboraia del departament d'Organització i Qualitat, i al treball de la regidoria de Turisme, Platges i Medi Ambient, encapçalada per Raquel Casares Dolz. La regidora assenyala que aquest és un pas més en la consecució d'establir Alboraia com una Destinació Turística Intel·ligent.


Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, destaca la renovació dels segells de qualitat, i celebra que ara també se certifique els llocs de Tourist Info i la defensa mediambiental (regulada per l'ISO 14001) del municipi.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 13 Juliol 2021 15:53