El "Xalet d'Alboraia" ha sigut visitat per més de 2.000 persones des del 26 de juny

Dimarts, 27 Juliol 2021 13:13 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 377 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El "Xalet d'Alboraia" és, sens dubte, un dels edificis més emblemàtics d'Alboraia, i va obrir les seues portes a la ciutadania el passat 26 de juny.

 

Ho va fer amb la inauguració d'una exposició preparada pel consistori que explica la història del xalet i de la gent que ha viscut en ell. Una exposició que ha estat oberta al públic fins a aquesta setmana, i que ha sigut organitzada gràcies als seus propietaris i al treball de l'Arxiu Municipal, empleats del consistori i la brigada de EGUSA S.L.O.

 

L'entrada ha sigut gratuïta i per aquest edifici han passat més de 2.000 persones per a visitar l'exposició i l'edifici que l'alberga.

 

Malgrat que l'exposició ha acabat, el "Xalet d'Alboraia" continuarà sent un punt d'interés i trobada cultural per a la localitat, ja que l'Ajuntament d'Alboraia continuarà organitzant esdeveniments culturals i turístics, exposicions i altres activitats per a donar un bon ús del xalet i posar en valor la seua importància històrica i patrimonial.

 

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i el regidor de cultura, Manuel Andreu, han celebrat el gran acolliment que ha tingut l'exposició en el municipi, i agraïxen poder continuar utilitzant aquest emblemàtic edifici per a poder promoure la cultura en la localitat, acostant el "Xalet d'Alboraia" a tota la ciutadania.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 27 Juliol 2021 13:14