Alboraia projectarà una sèrie de curts com a part del Festival Cinema Ciutadà Compromés

Dimarts, 02 Novembre 2021 12:48 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 313 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un total de sis curts s'emetran a l'Auditori Municipal com a part de la setena edició del Festival de Cinema Ciutadà Compromés. Baix el títol "Cuando la realidad supera la ficción", es projectaran 'La Balasera', 'Fuera de la ley', 'Hermano', 'Oddity', 'Ellos', 'Soy una urgencia', als quals els veïns i veïnes d'Alboraia podran acudir de manera gratuïta.

 

En aquesta iniciativa col·labora l'Ajuntament d'Alboraia a través de la regidoria de Cultura que encapçala Manuel Andreu, edil que ha manifestat "el nostre total suport a donar difusió a qualsevol tipus d'obra cultural que faça la ciutadania", per al que ha recordat que el Consistori compta amb la iniciativa Promoció d'Artistes Locals per a aquest fi.

 

El Festival Cinema Ciutadà Compromés, la present edició del qual durarà fins al 23 de novembre, és una iniciativa organitzada per ACICOM (Associació Ciutadana i Comunicació) que persegueix generar sinergies entre el sector audiovisual valencià i la ciutadania en col·laboració amb l'administració pública. Es caracteritza pel seu compromís per l'audiovisual valencià, amb una mirada compromesa amb la societat, fomentant la llengua valenciana i acostant els audiovisuals a tot el país.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 02 Novembre 2021 12:49