Alboraia celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb activitats per a tots els públics

Dilluns, 22 Novembre 2021 15:21 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 149 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de l'Ajuntament d'Alboraia s'han organitzat diverses activitats per a commemorar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que enguany coincideix amb el 30 aniversari de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores.


Del 23 de novembre al 3 de desembre es realitzaran diferents activitats a l'aula d'anglés de l'Escola de Persones Adultes per a compartir trets culturals, i desenvolupar el pensament crític, l'empatia, la tolerància i el respecte per altres cultures.


També es faran activitats d'inclusió digital en les persones majors en el Centre Educatiu de Canonge Julià i en el Centre FPA de la Patacona, el 23 i el 24 de novembre respectivament.


El dimecres 24 es realitzarà un itinerari amb el bus municipal pels tres nuclis que componen Alboraia, per a afavorir l'intercanvi entre les diferents zones del municipi.


Per a aquestes activitats és necessari sol·licitar l'assistència amb antelació en el centre de Canonge Julià, presencial o telefònicament en el 96 186 93 50.


Finalment, el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, dimarts 30 de novembre, hi haurà una exposició de pintura i dibuix en el mateix centre, titulada "No deixem a ningú darrere", amb horari de 10.00 a 21:00h. En ella es realitzarà un "dibuix exquisit", un joc participatiu amb el qual es crearà un mural conjuntament.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 22 Novembre 2021 15:22