El poeta Diego López Estrems dona la seua última obra a la Biblioteca Pública Municipal d'Alboraia

Dimecres, 12 Gener 2022 14:52 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 106 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Biblioteca Pública Municipal d'Alboraia ha rebut l'última obra de l'escriptor Diego López Estrems. L'autor ha donat el llibre de poemes 'La embriaguez del arquero' a l'Ajuntament d'Alboraia, que l'ha posat a la disposició del veïnat a través del servei de préstecs de llibres que presta la regidoria de Cultura que encapçala Manuel Andreu.

 

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha agraït a Diego López la seua aportació a la cultura de la localitat, que compta amb una gran varietat d'escriptors, escriptores i artistes. En aquesta proposta, el lector trobarà temes com Déu, l'amor humà, la soledat i la mort com a enunciats recurrents en aquests poemes.

 

No és l'única obra que ha donat al municipi del qual es va enamorar per "la llum dels camps i la de la mar baix un cel generós de blaus", com ell mateix recorda. Ja en una altra ocasió va donar un dels 5 llibres de poemes que Diego López ha publicat, comptant amb el citat 'La embriaguez del arquero': 'Poemas' (1993), 'Vísperas del gozo' (1997), 'Las cosas necesarias' (1999) y 'El ala del asombro' (2008).

 

A més d'aquestes publicacions, el poeta ha signat articles sobre pensament i crítica literària en diverses revistes especialitzades.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 12 Gener 2022 14:53