Alboraia es posiciona com a destí turístic únic en el Saló Internacional de Turisme B-Travel 2022

Dilluns, 04 abril 2022 13:27 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 286 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Fira de Turisme B-Travel ha comptat un any més amb la presència única d'Alboraia com un dels més de 100 expositors que han format l'experiència en aquesta última edició, celebrada durant el passat cap de setmana a Barcelona. L'Ajuntament de la localitat ha acudit amb totes les característiques que fan del bressol de l'orxata una destinació turística única baix la marca 'Alboraia Turisme', que aglutina tots aquests aspectes concentrats en quatre pilars: Mar, Horta, Cultura i Orxata.

 

Les Rutes per l'Horta, el Dia de l'Orxata o la Setmana Santa declarada Festa d'Interés Turístic Provincial han sigut algunes de les propostes que s'han mostrat durant l'esdeveniment d'abast internacional pel qual han passat més de 20.000 persones, superant les expectatives de l'organització i generant un ambient d'optimisme per la reactivació del sector després de la pandèmia COVID-19. A l'expositor ha acudit també Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme, i Xavi Pascual, director del Patronat de Turisme de València.

 

Raquel Casares, regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Alboraia, ha destacat la importància de la presència del municipi en aquesta mena d'iniciatives: "El 77% de les persones que visiten el saló decideixen les seues pròximes vacances ací mateix, per la qual cosa la nostra assistència ens brinda una magnífica oportunitat per a ensenyar el resultat del treball que realitzem durant tot l'any". Cal recordar que, a més d'oferir una experiència a l'estiu de qualitat amb els certificats de Q de Qualitat tant a les platges de Port Saplaya i La Patacona com en les Oficines d'Atenció Turística, l'Ajuntament també està treballant a posar les platges a punt per a la Setmana Santa després dels desperfectes que van generar els últims temporals de la setmana passada.

 

Un dels objectius d'aquesta edició de B-Travel ha sigut el de fomentar l'activitat turística sostenible, una característica en la qual l'Ajuntament d'Alboraia porta treballant anys, recorda Raquel Casares, "i a la qual ens estem encaminant en una recta final després d'elaborar i presentar, en col·laboració amb tots els agents socials, empresarials i turístics d'Alboraia, el nostre Pla Estratègic de Turisme i el Pla Director de Turisme Intel·ligent, que ens guiarà durant els pròxims 4 anys d'una manera sostenible, accessible, tecnològica i professional".

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 04 abril 2022 13:28