Ricar Borreda gana la Mitic Bike 2022 després d'arribar a la meta final en La Patacona

Dimarts, 26 abril 2022 13:27 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 142 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ricar Borreda s'ha alçat com a campió de la cinquena edició de la Mitic Bike by Mercedes Benz Valdisa, la prova MTB per etapes més important de València, després de tres jornades esportives que han acabat en La Patacona. Completen el podium Sergio Castejón (16h. 2'32) i Antonio García (16h. 10'21).

 

La iniciativa esportiva va acabar diumenge passat, 24 d'abril, en aquesta platja d'Alboraia després de recórrer durant 300 quilòmetres i tres etapes entorns tan diferenciats com Terol, el Carraixet i l'entorn marítim de la Patacona. De fet, des de l'organització assenyalen que van haver de neutralitzar la segona etapa a causa del fort vent, les baixes temperatures i el torb de neu que es va produir en la base del Bou, a 1.575 metres d'altitud, "unes circumstàncies que no pogueren amb el gran ambient de MTB durant tot el cap de setmana", expliquen.

 

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va acudir a la línia de meta amb la finalitat d'animar l'arribada a l'objectiu final. Posteriorment, va entregar els premis a les persones guanyadores i va donar l'enhorabona a les persones que havien participat en la Mitic Bike d'enguany "fins arribar a aquest espai únic d'esport i turisme" i als treballadors i treballadores de l'organització. En aquesta línia, el primer edil també va agregar: "Estem encantats de col·laborar amb aquesta mena de propostes que fomenten la vida saludable, l'oci esportiu i el turisme. Som escenari habitual en la Mitic Bike i us convidem a gaudir de tots els nostres atractius després de tres dies de dur esforç".

 

També van ser presents Susana Cazorla, regidora de Cultura Festiva, i Sebastián Torres, regidor de Seguretat Ciutadana, aquest últim representant el dispositiu de seguretat que va preparar la Policia Local amb la finalitat de protegir tant les persones participants com a aquells veïns i veïnes que es van acostar a gaudir de l'esdeveniment.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 26 abril 2022 13:28