Alboraia mostra els seus encants als agents professionals de turisme i al públic general a Bilbao

Dilluns, 09 Mai 2022 13:14 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 140 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia ha estat present a Bilbao des d'aquest passat dijous amb l'objectiu de continuar promovent els atractius turístics de la localitat. L'ha fet a través de dos esdeveniments: el primer, un workshop dirigit a persones professionals del sector i el segon, la fira de turisme Expovacaciones per a públic general. Tots dos, baix la conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana i València Turisme.

 

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Alboraia que encapçala Raquel Casares va aprofitar l'espai professional del workshop, celebrat el dijous, 5 de maig a Bilbao Events, per a contactar amb les agències de viatge de la zona i oferir informació sobre empreses del sector turístic d'Alboraia. D'aquesta manera, es van exposar els hotels i les empreses d'experiències com Mediterránean Surf School o l'Alqueria Planta i Cull, entre altres atractius turístics del municipi. Durant la trobada, van acudir el diputat de Turisme, Jordi Mayor, i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de València, Xavi Pascual.

 

Ja en la Fira de Turisme Expovacaciones de Bilbao, duta a terme del 6 al 8 de maig, Alboraia es va posicionar com a destinació turística única de cara al públic general. En ella, el Consistori va donar informació sobre la marca 'Alboraia Turisme' amb els pilars que engloba (Mar, Horta, Cultura i Orxata), el distintiu de bressol de l'orxata, les rutes per l'horta, la gastronomia que poden esperar les persones visitants, surf al Mediterrani, marxandatge, etc.

 

Una experiència única

"Aquest esdeveniment és un dels principals emissors de turistes cap a la Comunitat Valenciana", explica la regidora de Turisme, Raquel Casares, "per la qual cosa hem volgut posicionar-nos amb força com una destinació turística ineludible i que cal visitar en les pròximes vacances". De fet, no és la primera vegada que Alboraia acudeix a Expovacaciones, ja que es tracta d'una cita anual junt amb la Fira de Turisme de Barcelona i FITUR a Madrid.

 

En aquesta línia, Casares sosté que des de l'Ajuntament s'ha treballat tot l'any per a preparar la temporada de bany, que ja ha començat, i recorda tots els avanços que s'han realitzat en els últims mesos: "la posada en marxa del nostre Pla Estratègic de Turisme i l'elaboració del Pla Director de Turisme Intel·ligent que ens guie des d'una perspectiva sostenible, professional i tecnològica en col·laboració amb tots els agents socials i turístics per a oferir una experiència única".

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 09 Mai 2022 13:15