Alboraia, cinqué municipi de l'Horta Nord que més contractes realitza el mes d'abril

Dimarts, 10 Mai 2022 15:18 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 118 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

444 nous contractes de treball s'han realitzat a Alboraia el mes d'abril, segons les dades publicades per Labora i recopilats pel consorci Pactem Nord. Es tracta d'un increment respecte al mateix mes de l'any passat (426 llavors) i la confirmació de la tendència positiva que segueix el municipi amb les dades dels últims mesos (461 nous contractes al febrer de 2022 i 418 al gener, per exemple).

 

Les dades mostren el paper clau d'Alboraia com a generador d'ocupació a nivell comarcal, ja que posicionen el municipi com la cinquena localitat de l'Horta Nord en aquesta matèria. No és la primera vegada que la localitat assumeix aquesta funció, ja que ja el mes de febrer es va col·locar en el quart lloc de la llista.

 

A més, el nombre de persones desocupades ha experimentat un descens del 21,53% a l'abril, passant de les 1.468 persones registrades sense treball en el mateix mes de l'any passat a les 1.152 actuals. Part de la raó principal d'aquestes dades radiquen en la labor que realitza la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Comerç, Treball i Consum de Sebastián Torres a través de l'Agència de Desenvolupament Local i en col·laboració amb Pactem Nord.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 10 Mai 2022 15:19