El nou Espai Jove d'Alboraia s'inaugurarà el 20 de maig amb una celebració basada en l'oci segur

Dimecres, 11 Mai 2022 13:12 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 81 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia inaugurarà oficialment el nou local de l'Espai Jove de la localitat, un espai que ofereix una alternativa d'oci segur per a les persones joves del municipi i que també resol consultes sobre formació. La regidoria de Joventut, liderada per Zeudy Estal, celebrarà l'acte el divendres, 20 de maig, en el Passeig d'Aragó, 96 amb una vesprada carregada d'activitats per a les quals no és necessari inscriure's.

 

A les 18.00 hores, començarà la jornada amb un berenar format per orxata amb fartons. Poc després, a les 18.15 hores, les persones assistents podran gaudir de tallers, ping pong, jocs, xapes, ball, futbolí i moltes més propostes. A partir de les 19.00 hores es durà a terme la festa Holi Run, carregada de colors. Mitja hora després, es disputarà un torneig del popular joc Clash Royale. Finalment, a les 21.00 hores es realitzarà el sopar i fins a les 00.00 hores la música prendrà el protagonisme amb el concert Grado 3 i Djs. En tot moment estarà habilitat un punt de menjar.

 

La regidora de Joventut, Zeudy Estal, anima al sector de la població al qual es dirigeix l'Espai Jove (de 12 a 30 anys) a acostar-se a gaudir de l'obertura oficial del nou local en el qual han estat treballant durant mesos en col·laboració amb el Taller d'Ocupació d'Informació Juvenil i els membres que formen part de l'equip de corresponsals "per a conéixer el que serà el nou punt central de la joventut d'Alboraia tant per a l'oci, sempre segur, com per a qüestions relatives a la formació". Les noves instal·lacions "ens permeten potenciar tot el que féiem fins ara amb nous tallers que abasten dibuix de manga, animació lectora o de creació musical, entre moltes altres, i continuar amb la formació amb el programa JOOPs, per exemple", explica Estal.

 

La inauguració es produeix unes poques setmanes després del trasllat a les noves instal·lacions de l'Espai Jove, recentment reconegut de manera oficial com a Centre d'Informació Juvenil, que es trobava ultimant els detalls i donant els últims retocs al nou lloc de referència per a l'oci saludable dels veïns i veïnes més joves del municipi. Aquestes dependències compten amb una sala d'espera, una sala d'ordinadors, una cuina/menjador, banys adaptats a persones amb diversitat funcional i altres habitacions que permeten altres usos per a impartir cursos de tota mena o moments d'oci.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 11 Mai 2022 13:13