La 10K Alboraya contra el Cáncer torna a córrer per l'horta, la mar i el nucli urbà en la seua novena edició

Dimarts, 17 Mai 2022 12:30 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 98 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

2.500 participants estan convocats en la novena edició de la 10K Alboraya contra el Cáncer, una carrera única dins de l'escenari esportiu valencià que torna després de dos anys d'absència per la pandèmia. La iniciativa esportiva i solidària, organitzada per la regidoria d'Esports de Zeudy Estal de l'Ajuntament d'Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia, Socarrat Estudi Creatiu, Xufarunners i Carreras Populares, es durà a terme el 25 de juny a les 20.00 hores junt a la Ciutat de l'Esport (c/ Maestro Serrano).

 

Si bé l'organització aprofundirà en els detalls de la carrera en un acte de presentació oficial el pròxim 14 de juny, a les 19.00 hores a l'Auditori Municipal, la 10K Alboraya contra el Cáncer tornarà a reunir els seus principals atractius en aquesta edició: un circuit homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, un recorregut que passarà pel nucli urbà, l'horta i la mar i un complet equipament i avituallament. Com a principal novetat, per primera vegada la carrera forma part del circuit Runcancer València 2022.

 

D'aquesta manera, la jornada oferirà servei de vestuari, vestuaris i dutxes en les instal·lacions de la Ciutat de l'Esport (c/ Sant Isidre Labrador, s/n), animació, un dispositiu de seguretat de la Policia Local d'Alboraia i Protecció Civil i dos punts d'avituallament: en el quilòmetre 5 i en la meta final, moment de recompensa en el que les persones participants gaudiran d'aigua, fruita i orxata amb fartons.

 

La 10K Alboraya contra el Cáncer porta corrent contra aquesta malaltia des de l'any 2012, congregant cada vegada a 2.000 participants. 10 anys i 9 edicions després, les inscripcions continuen obertes en ticketrun de carreraspopulares i en el lloc web oficial 10kalboraya.com. La recaptació anirà destinada, com sempre, a la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia amb la finalitat de contribuir en la investigació sobre la malaltia.

 

'Horchata Party', celebració per a tots i totes

Un dia abans de la carrera, l'organització durà a terme la famosa 'Horchata Party', el tradicional esdeveniment en el qual s'aprofita la recollida de dorsals per a realitzar activitats també per als xiquets i xiquetes "amb la finalitat d'inculcar-los valors d'un oci segur i una vida sana", assenyala l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría. D'aquesta manera, a partir de les 18.00 hores hi haurà diferents estands dels col·laboradors, una masterclass de zumba i pintacares. A més, estarà habilitat un punt solidari d'orxata i fartons Polo, la recaptació de la qual també anirà destinada a la lluita contra el càncer.

 

L'eix central el protagonitzarà la Mini10K no competitiva, en el camp de futbol municipal. Es tracta de diferents carreres segons l'edat dels xiquets i xiquetes participants, que portaran el dorsal 1 per 3 euros, preu destinat a la Junta Local contra el Càncer d'Alboraia. Aquelles persones que s'apunten abans del 19 de juny, tindran el dorsal personalitzat amb el seu nom.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 17 Mai 2022 12:30