La Corporació Municipal d'Alboraia rep a l'estudiantat d'intercanvi del Col·legi Santa Maria Marianistes

Dimecres, 25 Mai 2022 14:25 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 89 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ahir a la vesprada Ismael Rubio, regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Alboraia, al costat de Manuel Andreu, regidor de Cultura, i membres de la Corporació Municipal, van rebre a l'estudiantat alemany que està realitzant un intercanvi al municipi.


Els i les estudiantes d'intercanvi procedeixen del centre Wildermuth Gymnasium, de Tübingen (Alemanya), i estan realitzant una estada a Alboraia fins al 30 de maig, gràcies al programa d'intercanvi amb el Col·legi Santa Maria Marianistes.


Enguany el Col·legi Santa Maria Marianistes celebra la 20a edició del seu programa d'intercanvi, i els seus estudiants van realitzar la seua estada a Alemanya del 8 al 15 de maig. L'acolliment el realitzen les pròpies famílies de l'alumnat, i és una experiència que permet "estrényer llaços entre països europeus, a més de ser enriquidora a nivell lingüístic i personal, fomentant valors com la fraternitat i la solidaritat", com assenyala una de les professores responsables del programa.


L'alumnat visitant, de 15 i 16 anys, també està tenint l'oportunitat de conéixer millor Alboraia, els seus productes i el seu patrimoni. Gràcies a aquest intercanvi es generen connexions i una obertura del municipi a les persones que el vulguen visitar. Des del Col·legi Santa María Marianistas també han volgut agrair el suport de l'Ajuntament d'Alboraia en totes les edicions que s'ha realitzat l'intercanvi.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 25 Mai 2022 14:28