L'Ajuntament d'Alboraia convoca els "II Premis Literaris d'Alboraia" amb premis de fins a 1000 €

Dijous, 26 Mai 2022 18:26 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia, a través de la regidoria de Cultura, ha convocat la segona edició dels premis literaris de la localitat. Els "II Premis Literaris Alboraia 2022" tenen com a objectiu fomentar la creació i difusió literària, i repetiran el format i les modalitats de l'edició anterior.


Manuel Andreu Ajado, regidor de Cultura, declara que estàn "molt satisfets d'haver pogut realitzar i consolidar el nostre certamen literari".


S'estableixen dues modalitats de caràcter general: narrativa (de qualsevol gènere) i poesia. La temàtica de les obres és lliure.


Cada modalitat tindrà només un premi amb una dotació econòmica de 1.000 euros, i un de 300 euros per a una obra d'autoria local. Ja s'ha obert el termini de presentació d'obres, que finalitzarà el 31 d'agost de 2022. L'acte de lliurament dels premis serà el dia 22 d'octubre de 2022.


La convocatòria i les bases estan disponibles en la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alboraia, així com en Butlletí Oficial de la Província i en la Base de dades Nacional de Subvencions.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 26 Mai 2022 18:27