Alboraia estudia baixar l'IBI i augmentar les ajudes socials per a combatre la crisi

Divendres, 08 Juliol 2022 13:32 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 114 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha ordenat als serveis econòmics estudiar la baixada de l'IBI en proporció similar a la pujada de l'IPC prevista al tancament de l'any, per a ajudar les famílies de la localitat a fer front a aquesta nova crisi. A més, Serveis Socials està estudiant l'augment de les ajudes per a cobrir necessitats de les persones amb pensions o sous que ara es queden més justos per la pujada de preus.

 

Miguel Chavarría ha explicat que cal estar preparats "per a ajudar als veïns i veïnes si es complica la crisi aquest hivern. Al setembre iniciem la redacció del nou pressupost i hem de tindre els estudis a punt i fins i tot mesures suplementàries a aplicar abans de final d'any, si fora necessari".

 

Aquestes mesures se sumen a les que ja gaudeixen les famílies, com les relacionades amb l'oci i l'educació dels escolars de cara a les vacances i al curs escolar amb l'ajuda de la Generalitat. Aquestes són l'escola i campus d'estiu gratuïtes, per a tots els nivells i totes les activitats, els llibres gratuïts, la gratuïtat en les escoletes infantils de 2 a 3 anys i les ajudes augmentades de 0 a 2, així com l'escola d'adults gratuïta, entre altres mesures relacionades amb educació, que ja s'estan aplicant i que suposen un respir important per a les famílies.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Divendres, 08 Juliol 2022 13:32