Naix l'Escola de Tennis Alboraia - Port Saplaya amb una jornada de portes obertes el 16 de juliol

Dijous, 14 Juliol 2022 10:50 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 128 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alboraia ha sumat un nou club esportiu amb el naixement de l'Escola de Tennis Alboraia – Port Saplaya, una nova opció d'oci i vida saludable que se suma a l'àmplia i variada oferta del municipi. Per a donar-se a conéixer, farà una jornada de portes obertes el pròxim 16 de juliol, dins de les Festes de la Verge del Carmen que se celebren durant aquest cap de setmana en Port Saplaya.

 

La cita es produirà a partir de les 09.00 hores perquè qualsevol persona interessada es puga acostar a conéixer el club i vulguen iniciar-se en aquest esport o simplement gaudir de la seua pràctica. Per a això, utilitzarà la recentment estrenada pista municipal situada entre la Via Passeig de Lluis Saiz Diaz Regatista i l'Avinguda de l'Horta al final del Passeig Marítim de Port Saplaya Nord.

 

La matrícula per a formar part de l'Escola de Tennis Alboraia - Port Saplaya estarà oberta des del mateix dia de l'esdeveniment gratuït del pròxim 16 de juliol. El procés d'admissió dels alumnes i les alumnes serà per data de sol·licitud de matrícula en cas que l'escola no tinga més capacitat.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 14 Juliol 2022 10:50