Prop de mil persones celebren el Dia de l'Orxata en La Patacona amb 150 litres i 1.500 fartons

Dilluns, 26 Setembre 2022 15:00 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 118 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Dia de l'Orxata de La Patacona, celebrat dissabte passat, 24 de setembre, ha repetit l'èxit sense precedents que va collir la mateixa iniciativa en el nucli urbà tradicional i en Port Saplaya durant les seues corresponents festes el mes de juliol. En aquest cas, prop de mil persones es van acostar a l'espai habilitat per Alboraia Turisme per a acomiadar l'estiu amb aquesta famosa beguda refrescant, producte estrela del municipi.

 

En concret, l'Ajuntament d'Alboraia i el Gremi d'Orxaters Artesans van repartir 150 litres d'orxata i 1.500 fartons Polo. Veïns, veïnes, xiquets i xiquetes i turistes es van acostar a degustar els que són ja el principal producte turístic de la Comunitat Valenciana, que troba el seu epicentre a Alboraia.

 

En el repartiment van participar Ana Bru, primera tinenta d'alcalde; la regidora de Cultura Festiva, Susana Cazorla; i la regidora de Turisme, Raquel Casares, així com membres de la Corporació Municipal. Aquesta última ha tornat a celebrar les xifres aconseguides: "Hem repetit l'enorme èxit que hem aconseguit enguany durant els altres dos Dies de l'Orxata, la qual cosa ens permet posar encara més en valor els productes clau del nostre municipi, com a bressol de l'orxata".

 

El Dia de l'Orxata de La Patacona és un dels esdeveniments clau de la marca 'Alboraia Turisme', integrada en el Pla Estratègic de Turisme i en el Pla Director de Turisme Intel·ligent sobre el qual treballa la regidoria de Turisme.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 26 Setembre 2022 15:00