Habilitada la xarxa Wifi gratuïta d'última generació en el Mercat Municipal d'Alboraia

Dimecres, 28 Setembre 2022 12:43 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 121 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia i Networks Fibra València ja han posat en marxa la connexió Wifi gratuïta d'última generació en el Mercat Municipal. La nova tecnologia queda així disponible en aquest espai de comerç local després de la signatura del conveni entre totes dues parts abans de l'estiu.

 

L'objectiu d'habilitar connexió a internet en el Mercat Municipal és millorar les comunicacions dels llocs comercials i les persones usuàries per a fomentar el consum local. El regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç, Treball i Consum, Sebastián Torres, incideix en les possibilitats que ofereix aquesta tecnologia: "per exemple, el comerç pot promocionar-se millor amb les xarxes socials o qualsevol plataforma en línia i contactar sense cap cost amb els seus clients i les persones usuàries poden fer fotos del gènere que ofereixen i compartir-les amb el seu entorn o en les seues xarxes".

 

La instal·lació inclou tot els elements hardware, software i llicències necessàries per al compliment de tots els requisits, condicionants i especificacions tècniques descrites en el conveni, a més del manteniment de la instal·lació. Per a connectar-se a la xarxa Wifi, la persona usuària ha de connectar-se de 06.00 a 16.00 hores amb l'usuari i la contrasenya disponible en la cartelleria de l'entorn o en la web oficial de l'Ajuntament d'Alboraia.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 28 Setembre 2022 12:44