Alboraia donarà veu a les persones joves per a desenvolupar polítiques públiques adaptades a les seues necessitats

Dimecres, 02 Novembre 2022 14:40 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia ha posat en marxa un nou canal de participació ciutadana dirigida a les persones joves del municipi. D'aquesta manera, la regidoria de Joventut que lidera Zeudy Estal durà a terme 'Fòrum Jove Alboraia', una trobada oficial amb veïns i veïnes d'entre 12 i 30 anys que tindrà lloc el dissabte, 5 de novembre, a les 12.00 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alboraia.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa persegueix desenvolupar polítiques públiques de joventut adaptades a les seues necessitats, afavorint l'autonomia d'aquests veïns i veïnes a través de l'impuls de projectes que garantisquen les millors condicions per al desenvolupament individual, la promoció i la participació social. Amb això, explica Zeudy Estal, "volem propiciar una ciutadania jove sempre treballant amb ells i elles, escoltant-les i obrint canals de participació com aquest".

 

Es tracta de "una nova oportunitat per a conéixer les inquietuds de les persones joves i trobar conjuntament solucions que facen evolucionar Alboraia cap a un municipi més compromés, responsable, ple i actiu", concreta la regidora. Estal recorda que ja és una cosa que es fa a través del Espai Jove i de reunions constants amb les persones d'aquest rang d'edat, si bé "hem volgut fer-ho d'una forma més potent".

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 02 Novembre 2022 14:41