Compromís per Alboraia presentarà a la seua candidata a l’alcaldia, Conxa Villena Sierra

Dimecres, 09 Novembre 2022 09:12 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Alboraia-VAL Vist 155 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Compromís per Alboraia aposta per la renovació i ha triat la nova candidata a l’alcaldia cara a les eleccions locals de 2023. La candidata és la regidora Conxa Villena Sierra. És una persona amb contrastada experiència en l’ajuntament i encapçalarà una candidatura també renovada.


Conxa Villena manifesta “sóc conscient de la responsabilitat que representa encapçalar la llista de Compromís per Alboraia però era el moment de donar un pas endavant. Pense que és molt important que continuem sent útils per al poble d’Alboraia. Durant aquesta legislatura hem treballat molt fent propostes, centrades en les persones i el nostre entorn, dos eixos fonamentals de la nostra manera d’entendre Alboraia, com la baixada de preus de l’escola d’estiu, les bonificacions a les instal·lacions fotovoltaiques, les ajudes al comerç local, i altres moltes”.


Villena serà presentada el 18 de novembre com a cap de llista en el Llar de jubilat (Carrer Portalet) a les 19’30 hores. Substituïra com a candidata a Àngels Belloch que ha sigut regidora i portaveu de Compromís durant més de 16 anys. Des de la coalició indiquen “li agraïm molt el seu intens treball i dedicació”.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alboraia