Alboraia celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Dimarts, 22 Novembre 2022 14:44 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 89 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

«La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats», és el lema per al Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2022. Des de l'Ajuntament d'Alboraia i diferents Serveis Educatius municipals, s'ha preparat un variat programa d'activitats per a aquesta commemoració.

 

Del 21 al 25 de novembre
Cal·ligrames: activitat poètica visual sobre la pau
L'alumnat de l'aula d'Infoeduca, de les activitats educatives municipals confecciona diversos cal·ligrames amb frases o paraules sobre la pau, per a formar una imatge que expressa visualment el que la paraula o paraules diuen.
Lloc de realització: Centre Municipal de Serveis d'Educatius (C/Canonge Julià, 33)

 

Dimarts 22 de novembre
11:30h Mon Gran sembrant junts
Taller de plantar llavors en grup en l'hort urbà, per a conéixer les condicions i atencions que necessiten les plantes per a viure. Amb l'objectiu de fomentar el patrimoni verd de la ciutat i reflexionar sobre el creixement de les llavors i les oportunitats que ofereix la ciutat per a la integració social, personal i familiar de les persones amb diversitat funcional.
Lloc: Barraca Municipal d'Alboraia (Passeig d'Aragó o ronda est d'Alboraia)

 

Dijous 24 de novembre
18.00h Exposició de pintura i dibuix: “La Ciutat Educadora, Ciutat de Pau i oportunitats”
Mostra de pintures i dibuixos per a visibiliar les oportunitats que ofereix la ciutat i els desitjos de pau.
Lloc de realització: Centre Municipal de Serveis d'Educatius (C/Canonge Julià, 33)

 

Dimarts 29 de novembre
18.00h Mural participatiu
Realització d'un mural per part de l'alumnat, donant a conéixer les oportunitats que ofereix la ciutat, amb l'objectiu de promoure la pau, la convivència i la solidaritat de manera participativa.
Lloc de realització: Centre Municipal de Serveis d'Educatius (C/Canonge Julià, 33)

 

Del 30 novembre al 2 de desembre
9:00h a 14:00h Mural sobre les oportunitats que ofereix la ciutat
Cal·ligrames creats per l'alumnat de l'aula d'Infoeduca, de les activitats educatives municipals i Mon Gran, fruit de les seues pròpies reflexions i sentiments sobre què és per a ells una ciutat de Pau i Oportunitats. Amb l'objectiu que la ciutadania puga contribuir a la construcció del mural de manera participativa i es promoga el diàleg i servisca per a conéixer totes les oportunitats que ofereix el municipi.
Lloc de realització: Ajuntament d'Alboraia (C/Miraculosa, 17)

 

Dimecres 30 de novembre
16:00h a 18:00h Lectura dramatitzada sobre collage
L'alumnat de Cicle I de Formació de Persones Adultes a través d'una lectura dramatitzada mostrarà els treballs realitzats en el taller d'escriptura creativa sobre la pau i les oportunitats que ofereix La Ciutat Educadora.
Lloc de realització: EPA (C/Canonge Julià, 33)

17:00h Espai Jove per la pau
Difusió i reflexió de "Ciutat educadora, ciutat de pau i oportunitats". S'explicarà el que comporta que Alboraia siga ciutat educadora i es realitzaran frases al voltant del concepte que es quedaran plasmades en una paret de l'Espai Jove, juntament amb el logo que el dibuixaran els mateixos joves. L'objectiu és donar a conéixer a les persones joves què són les ciutats educadores, les oportumidades que ofereix la ciutat i la importància de cultivar la pau i la bona conviència.
Lloc de realització: Espai Jove (Passeig Aragó, 96)


Divendres 2 de desembre
11:00h Contacontes: El Compàs Ballarí
Representació del taller municipal de diversitat funcional Mon Gran i la contacontes “Paula et compta”, contant i cantant un conte per a acostar la cultura i la diversitat funcional a l'alumnat del primer curs de primària i afavorir la inclusió sense barreres.
Lloc de realització: Teatre l'Agrícola (C/Cervantes, 3)

 

Informa Nou Horta. Alboraia

 

Modificat el Dimarts, 22 Novembre 2022 14:46