La Policia Local d'Alboraia reforça el seu dispositiu de seguretat en la campanya de Nadal

Dilluns, 05 Desembre 2022 09:55 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 131 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia ha reforçat la seguretat del municipi amb una intensificació de les actuacions que duu a terme la Policia Local. D'aquesta manera, el Consistori ja ha habilitat el dispositiu especial, seguint les directrius contemplades en els Plans d'Actuació de la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

 

L'objectiu no és només mantindre de manera efectiva les mesures preventives previstes en la guia facilitada per les citades institucions, sinó també dur a terme un reforç d'especial intensitat, especialment en aquells llocs i esdeveniments d'afluència de ciutadans. Tot això amb la finalitat que els veïns i veïnes puguen gaudir d'aquestes assenyalades dates amb la màxima seguretat possible.

 

El dispositiu especial, assumit per la regidoria de Seguretat Ciutadana de Sebastián Torres i elaborat en coordinació amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, cobrirà reforços com les patrulles nocturnes en prevenció de delictes i molèsties veïnals, la intensificació de presència preventiva policial, la vigilància en zones comercials i els controls d'alcoholèmia i drogues, així com el seguiment de xarxes socials, pàgines web i fòrums d'Internet actius en la difusió de discursos d'odi.

 

L'actuació també contempla la conscienciació a menors i joves sobre les principals amenaces que afecten la seua seguretat i de les solucions de prevenció i protecció per a reduir el risc de convertir-se en víctima dels delictes que més els afecten. En definitiva, "busquem que tots els segments de la població tinguen garantida la seua seguretat en aquestes dates de major afluència als carrers amb un reforç especial que potencie el treball que duem a terme durant l'any", explica Sebastián Torres.

 

En aquest sentit, la Policia Local d'Alboraia fa temps que està millorant els seus equipaments i recursos. Per exemple, abans de l'estiu, l'Ajuntament va renovar els seus sistemes de comunicació per a permetre una millor comunicació amb cossos i, recentment, ha incorporat a un segon agent a la Patrulla de l'Horta, que es va posar en marxa l'any passat, per a cobrir aquesta zona d'Alboraia.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 05 Desembre 2022 09:56