L'Escola Permanent d'Adults d'Alboraia viatja a Madrid en una eixida educativa sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Dilluns, 05 Desembre 2022 11:39 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 122 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Escola Permanent d'Adults d'Alboraia ha viatjat a la capital espanyola amb la finalitat de posar en pràctica i treballar els conceptes estudiats prèviament a l'aula sobre la perspectiva dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. En concret, la matèria referent a Educació de Qualitat, per a la qual havien treballat en profunditat els quadres 'Bodegón con flores' de Clara Peeters i 'El jardín de las delicias', del Bosco.

 

Aquests ensenyaments s'emmarquen dins del projecte per a estudiar botànica i història de l'art, a més d'altres característiques dels quadres. Per aquest motiu, l'alumnat de la EPA ha visitat el museu del Prado, on van gaudir de les obres esmentades i també de la col·lecció permanent com els d'Anguissola, Rubens, Tiziano, Velázquez, Goya, etc.

 

Seguidament, van poder assistir al musical de TinaTurner en el teatre Coliseum per a gaudir d'una història de superació amb temàtica vinculada al 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, així com de les cançons emblemàtiques corejades pel públic. Un itinerari cultural, literari i històric pel Madrid dels Àustries va completar les jornades formatives, en les quals van recordar de les classes de literatura poemes de Lope de Vega, Cervantes, Calderón de la Barca, Valle Inclán i García Lorca.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 05 Desembre 2022 11:40