Alboraia aprova el seu Pla Acústic Municipal, del qual redactarà una ordenança per a controlar la contaminació acústica

Dimecres, 28 Desembre 2022 10:06 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 118 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Pla Acústic Municipal ha rebut llum verda per unanimitat en l'última sessió ordinària del Ple Municipal. La posada en marxa d'aquest document permetrà a la localitat adaptar-se a la Llei 7/2002 de 3 de desembre de la Generalitat Valenciana, de Protecció Contra la Contaminació Acústica.

 

L'objectiu de la regidoria d'Urbanisme d'Ana Bru amb el Pla Acústic Municipal és que la Policia Local puga elaborar una ordenança de soroll a través de la identificació de les àrees acústiques existents a Alboraia (Mapa Acústic) i de la proposta de mesures (Programa d'Actuació) que ja contempla el Pla. Amb això, es busca mantindre i millorar el control de la contaminació acústica de la localitat.

 

El Ple Municipal també ha acordat una pròrroga de la vigència del primer Pla d'Igualtat intern amb els vots a favor de quasi tots els grups, a excepció de l'abstenció de Vox.

 

Ja en la secció de les mocions va anar rebutjada la presentada pel Partit Popular que sol·licitava la derogació del Reial decret 954/2022 del 15 de novembre pel qual es creen setanta unitats judicials especialistes en violència de gènere, reunificant i reubicant les adscripcions actuals. Va votar en contra de PSOE i es van abstindre Esquerra Unida, Compromís, Ciutadans i Vox.

 

Seguidament, Virginia Garrigues, portaveu del Partit Popular, va fer oficial la renúncia al càrrec després de 20 anys de servei a Alboraia com a regidora.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 28 Desembre 2022 10:07