Compromís per Alboraia demana que les rutes teatralitzades siguen també en valencià

Divendres, 13 Gener 2023 12:10 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 53 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La coalició denúncia que les visites teatralitzades només s’han programat en castellàEl grup municipal de Compromís per Alboraia demana que les rutes teatralitzades siguen també en valencià perquè han trobat que les visites programades durant els mesos de gener, febrer, març i abril només s’han programat en castellà.


Conxa Villena (candidata a les eleccions locals) manifesta “Molt bé per l'iniciativa de "la visita teatralitzada de l'Alboraia desconeguda". Hauria sigut de 10 si haguera sigut en valencià. Sembla que només tenim turisme castellanoparlant, i el veïnat? i el turisme del País Valencià? Si tan sols els haguera pasat pel cap fer el 50% en la nostra llengua”


En l’escrit registrat pel grup municipal en què es demana es programen rutes teatralitzades en valencià també manifesta “hem pogut conéixer que les visites són només en castellà. Ens pareix una falta de respecte pels valencianoparlants i un insult en un poble tradicionament valencianoparlant. A més a més, rebem turistes que parlen la nostra llengua, i hi ha molts castellanoparlants que estan aprenent valencià i que també tenen interés per les activitats en valencià”.