El PP d'Alboraia reivindica una millor connexió per a PortSaplaya

Dijous, 19 Gener 2023 12:27 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 41 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

“Hem de treballar per una millor connexió entre els tres nuclis del municipi i, en aquest cas particular, de PortSaplaya amb València”, ha expressat Modest Martínez, candidat a l'alcaldia.

“Per al govern socialista de Ximo Puig, PortSaplaya no té dret a tindre una millor comunicació amb València però des del PP continuarem treballant per això”, ha manifestat la Diputada Autonòmica Verónica Marcos.

 

El Partit Popular d'Alboraia ha volgut explicar a la AAVV de PortSaplaya les diferents al·legacions presentades per als pressupost de la Generalitat Valenciana de 2023 que afectaven la localitat d'Alboraia. Entre aquestes, figurava una major aportació pressupostària per a a l'ampliació del servei d'autobús de PortSaplaya.


Des del Grup Parlamentari Popular, van realitzar aquesta al·legació davant les reclamacions del partit local donada la necessitat mostrada pels veïns de la zona. La falta de freqüència de les diferents línies que permeten que els veïns arriben fins a València, ha sigut una de les reivindicacions històriques de l'associació veïnal.


A la reunió han assistit Modest Martínez, candidat a l'alcaldia; Verónica Marcos, Diputada autonòmica; Juan Giner, Diputat Provincial i Regidor de l'Ajuntament de València i Manuel Mañez, regidor de l'Ajuntament d'Alboraia. Així com, per part de l'associació de veïns, Celeste Juan, presidenta de la AAVV i Maria Dolores Revert, membre de la directiva.


Per part seua, la parlamentària autonòmica ha manifestat que “No entenem la falta de ganes de donar millor servei de transport. PortSaplaya ha de tornar a ser la vila marinera que era, amb tota la seua esplendor i referent en tota la Comunitat.”


De la mateixa manera, Modest Martínez ha volgut expressar que “hem vist com en els últims dotze anys PortSaplaya s'ha anat apagant. Quan siga alcalde d'Alboraia no permetré que PortSaplaya siga únicament una foto per a les fires de turisme, li donarem els serveis que mereixen els seus veïns.”


Tant Martínez com Marcos, han destacat “l'abandó que pateix PortSaplaya en tots els aspectes.” De la mateixa manera, han expressat que “continuàrem treballant per a reactivar Alboraia i aconseguir uns millors serveis.”

Modificat el Dijous, 19 Gener 2023 12:28