Alboraia mostra en FITUR els seus atractius turístics amb un passeig il·lustrat teatralitzat

Dijous, 02 Febrer 2023 10:37 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 202 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Fira Internacional de Turisme més important d'Espanya va comptar amb la presència d'Alboraia, reconegut com a Municipi Turístic de Rellevància

 

Alboraia Turisme ha sigut present en FITUR des del 18 al 20 de gener, al costat de Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, i Raquel Casares, regidora de Turisme. En la Fira Internacional de Turisme, l'ajuntament ha mostrat els atractius turístics del municipi mitjançant un passeig il·lustrat teatralitzat. Aquest passeig il·lustrat sorgeix com una adaptació a la iniciativa ‘Alboraia desconeguda’ al costat de Via Heraclia, les rutes turístiques teatralitzades que ja estan realitzant-se i collint un enorme èxit. A més, aquest passeig il·lustrat també serveix per a presentar el quadern de viatge “Alboraia tot a mà”, una guia il·lustrada d'Alboraia que servirà de suport per a la presentació. Durant la fira, l'equip d'Alboraia Turisme també ha pogut dur a terme diferents taules de treball amb empreses del sector.


Alboraia, renova la Q de Qualitat
El dia 19, a l'Ajuntament de Madrid, es van renovar els certificats de la Q de Qualitat, atorgats per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) a les Platges i a les dues Oficines d'Informació Turística d'Alboraia, en l'anomenada ‘La nit Q’, presidida per la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el president d'ICTE, Miguel Mirones. L'Ajuntament d'Alboraia va renovar els seus certificats amb la presència de l'alcalde, Miguel Chavarría, i la regidora de Turisme, Raquel Casares.

 

Municipi de Rellevància Turística
Alboraia va arribar a FITUR just després d'haver sigut catalogat com a Municipi Turístic de Rellevància de la Comunitat Valenciana, un distintiu que reconeix la qualitat que els principals productes turístics (platges, orxata, horta i cultura), fruit de l'esforç i la col·laboració del Consistori amb els agents socials, turístics i empresarials de la localitat.
Aquest reconeixement se suma al que Alboraia cull cada any com les banderes Q de Qualitat Turística i Qualitur per a les seues dues oficines Tourist Info i les platges de la Patacona i Port Saplaya, assenyalant la seguretat, l'accessibilitat, la informació, l'oferta d'oci i altres paràmetres que analitza aquests distintius. Un altre dels assoliments ha sigut l'adhesió al SICTED, el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins. També s'agrega al decret de Bé d'Interés Turístic Províncies que van aconseguir l'Ajuntament d'Alboraia i la Junta Local de Germanors i Corporacions de Setmana Santa, generant una cita ineludible en el turisme de cultura i tradició.

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 10:39