Primera reunió entre l'Ajuntament d'Alboraia, els clavaris de Peixets i la Parròquia per a detallar el 675 aniversari del miracle

Dijous, 09 Març 2023 11:23 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La festa és una de les tradicions religioses més rellevants de l'horta, l'ermita de la qual en el seu honor forma part de l'última etapa de la Ruta del Greal

 

L'Ajuntament d'Alboraia ha acollit la primera reunió per a concretar tots els detalls de la celebració del 675 aniversari del Miracle dels Peixets. D'aquesta manera, l'alcalde, Miguel Chavarría; la regidora de Cultura Festiva, Susana Cazorla, l'equip de clavaris de Peixets i la Parròquia han mantingut el primer de diverses trobades per a donar forma a aquesta festa singular, que enguany es durà a terme el 29 de maig.

Durant la reunió, s'ha posat en comú les propostes de totes les parts amb la finalitat d'establir les activitats de la celebració de l'aniversari. En pròximes trobades s'aniran treballant les noves propostes presentades i, una vegada acordat el programa d'activitats, s'anunciarà oficialment a través de la web municipal, les xarxes socials, o whatsapp municipal.

El Milacre dels Peixets és una de les tradicions eucarístiques més rellevants de l'horta d'Alboraia i el paratge de l'ermita és un dels atractius turístics del municipi. Integrat dins de la marca 'Alboraia Turisme', la regidora de Turisme de Raquel Casares destaca que la rellevància turística que l'ermita erigida en honor al miracle, situada al final del Barranc del Carraixet, conforma l'última etapa de la Ruta del Greal en un itinerari en el qual conflueixen totes dues tradicions.

Modificat el Dijous, 09 Març 2023 11:24