Entrevista a Susana Cazorla, regidora de festes de Alboraia

Divendres, 10 Març 2023 11:22 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 42 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com s’estan preparant aquestes pròximes falles des de l’Ajuntament?

Aquestes falles són molt especials per a tots, principalment perquè són les primeres falles amb total normalitat després de tres anys, per la qual cosa, estem preparant-les principalment amb molta il·lusió.

Com sempre tots els actes de falles es preparen conjuntament entre la Junta Local Fallera i l’Ajuntament, pel que volem destacar el treball, implicació i esforç de la Junta Local que realitza durant tot d’any per a poder gaudir de les nostres falles.

 

Es reprén algun acte especialment que per pandèmia no s’havia pogut fer?

En Alboraia, no tinguérem falles durant dos anys continuats, i l’any passat vàrem celebrar unes falles amb moltes restriccions. Enguany hem tornat a fer actes que feia tres anys que no es feien com són la Cavalcada i la Gala fallera, que ja s’han realitzat i han estat tot un èxit de participació.

Quin acte recomenaries que no es poden perdre de les falles d’Alboraia, i perquè.

Recomaria que no es perderen cap acte dels que realitzarem per a les falles perquè tots són especials: la crida, la macrodespertà, l’entrega de premis als monuments fallers, l’ofrena, però especialment el cercavila que realitzarem el dia 5 de març totes les falles juntes a Port Saplaya, ja que les 8 comissions falleres desfilaran conjuntament per un entorn meravellós com és la nostra platja, el que permet gaudir de les nostres falles al mateix temps que de les nostres platges.

 

Què penses que ens portarà aquestes Falles 2023?

Aquestes falles segur que seran les falles del “retrobament”, recuperarem les nostres tradicions en tota la seua esplendor, però principalment anem a retrobar-nos en els nostres companys de falla, en els nostres amics, veïns, i amb la gent que acudirà a gaudir del nostre poble.

 

Vols afegir alguna cosa més?

Convidar a tots els veïns i veïnes del nostre poble, a apropar-se als Casals, a les carpes, i gaudir conjuntament amb les comissions falleres de totes les activitats que han preparat durant la setmana fallera, per a conviure tots junts baix el mant de la convivència i la unió de tot el poble.

A més a més, convidar a la gent, a apropar-se al nostre poble, gaudir de la festa de les falles, aprofitar per a conéixer més el nostre municipi declarat com a Municipi de Rellevància turística, assaborir els nostres productes tradicionals; l’orxata i els fartons, passejar per l’horta i les nostres platges, i gaudir d’unes falles en un marc incomparable com és Alboraia.

Modificat el Divendres, 10 Març 2023 11:23