El PSOE d’Alboraia mira al futur amb la ciutadania

Dimarts, 23 Mai 2023 09:26 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 33 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb la participació ciutadana s'elaboren tots els plans per al nostre poble

El PSOE d’Alboraia es presenta amb un projecte de futur per al poble molt ambiciós. Després de superar part d’una situació econòmica extremadament dolenta heretada de la gestió del PP, amb un gran esforç de tot el poble, cal seguir treballant per eixir del tot. Encara ens queda treball i estic segur que ho aconseguirem i ho farem al mateix temps que continuem millorant els serveis que a poc a poc hem recuperat.

Hem elaborat amb la participació ciutadana tots els PLANS adients per marcar el camí del futur d'Alboraia, i ja els tenim en execució, els hem de complir per fer d'Alboraia un poble més accessible per a tots i totes, sense barreres, on seguim treballant per controlar les emissions de CO₂ i per suposat, el consum d'energia o d’aigua.

Els nostres escolars i les comunitats educatives, estan treballant per dissenyar nous voltants i camins escolars segurs per poder anar a escola caminant i amb major autonomia. I continuem atenent els adolescents i els joves, que tant han patit en la pandèmia, perquè tinguen el seu espai al poble, un espai segur i enriquidor on poder relacionar-se i gaudir del seu temps d'oci.

Amb els llauradors elaborarem un Pla Agrari que inclou ajudes directes i una web de venda per internet dels productes de l’horta per recolzar als llauradors i llauradores que volen seguir treballant-la, introduint bones pràctiques innovadores que milloren les collites, entre altres objectius.

També hem dissenyat entre tots els col·lectius implicats, un pla de turisme sostenible que ajude a valorar els nostres productes de l'horta a més de la xufa. També volem continuar recolzant l'orxata artesana, amb un exclusiu club de producte que reconega com cal l'orxata artesana que des de sempre els nostres productors d’Alboraia han elaborat amb la xufa de qualitat de la nostra terra.

Apostem per un turisme sostenible que reconega els nostres valors i ajude a mantenir-los. No volem reconversions a apartaments turístics dels nostres habitatges que necessitem per a viure les famílies, ni lloguers exagerats que fan que els nostres joves hagen de fugir del poble per independitzar-se.

Cal fer compatible el turisme intel·ligent, familiar i respectuós, amb uns nuclis fonamentalment residencials. Necessitem habitatge assequible, i per això treballem per implantar l'habitatge protegit i públic, també a la platja i per augmentar les dotacions públiques, implicant-nos en l'ampliació dels centres de salut o la renovació de les instal·lacions escolars. Donem suport al comerç de proximitat i treballem per implantar-lo a tots els nuclis.

La Cultura és un pilar fonamental de la nostra política i seguirem impulsant-la i sent un poble referent en la comarca. Estem orgullosos d'Alboraia, i volem conservar i millorar tot el que som i el que entre tots i totes construïm cada dia.