Torna el Campus d'Estiu d'Alboraia

Dimarts, 23 Mai 2023 09:39 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament oferirà 230 places gratuïtes per setmana per a facilitar la conciliació de les famílies del municipi

Després de l'èxit de l'any anterior dels Campus d'Estiu, l'Ajuntament d'Alboraia dona continuïtat al programa “Servei de Conciliació familiar” a través dels fons obtinguts de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives dins del marc del Pla Corresponsables de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat.

El Campus d'Estiu 2023 estarà destinat a menors amb edats entre els 3 i els 16 anys i oferirà una àmplia oferta d'activitats lúdiques i coeducatives dinamitzades per personal qualificat i es realitzarà en el CEIP Ausiàs March , CEIP Cervantes i Espai Jove.

Com a novetat respecte a l'any anterior, el Campus d'Estiu per a 2023 es podrà gaudir per setmanes havent-hi possibilitat disposar en un dels espais de servei de menjador, , recollint així les propostes de les famílies d'Alboraia.

El Campus d'Estiu s'organitza de manera coordinada entre els serveis i departaments d'Igualtat, de Joventut, de Serveis Socials i d'Educació . El seu objectiu és afavorir la conciliació de les famílies d'Alboraia amb menors a càrrec.

A partir de la primera setmana de juny s'obrirà el termini d'inscripció i es publicarà en els canals habituals de l'Ajuntament tota la informació relativa al procediment de sol·licitud, dels requisits d'accés, l'horari i els espais de realització.

Modificat el Dimarts, 23 Mai 2023 09:40