Peloki d'Almàssera torna a apostar per una nova webserie en favor de joves en risc d'exclusió social

Dimecres, 03 abril 2019 13:13 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 607 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Scriptum és la nova aposta per part de l'Associació Artístic-Cultural Peloki. Una webserie que tracta temes socials (entre ells el bullying) amb una mostra de la diversitat de la societat actual. Amb tints de thriller, comèdia i drama, Scriptum pretén ser una sèrie reivindicativa, transgressora i diferent amb una fi solidària: ajudar joves en risc d'exclusió social.

 

Després del gran èxit de LIARS, la primera webserie apadrinada per l'associació, Yeray Encalle, director i guionista de LIARS ha decidit treballar al costat de Kevin Villar per a co-dirigir i co-escriure aquest nou projecte audiovisual del qual ja s'ha gravat un xicotet avanç que serà mostrat en poques setmanes. Així mateix, ja es troben en fase de preproducció, amb un rodatge que s'estima al llarg de tot l'estiu.

 

 L'elenc actoral principal és molt coral i està format per artistes valencians amb gran experiència en el món audiovisual i teatral com Marta Atienza, Pedro Daslan, Candela Herreros, Adrián López, María de Paco, Eva Ribelles, Carlos Tur i Emili Verdú. A més, la sèrie compta en el repartiment principal amb l'actor madrileny Javier Mendo.

 

 El teaser es va gravar diumenge passat 24 de març a cavall entre els pobles d'Almàssera i Bonrepòs i Mirambell. L'ajuntament d'Almàssera ha col·laborat amb la cessió del seu auditori per al rodatge del teaser, que ha servit també en altres ocasions com a lloc per a la realització dels càstings finals de la pròpia webserie.

 

Amb un equip tècnic i artístic professional, jove i en contínua formació, Scriptum es presenta com un projecte fet i liderat per joves valencians que cerca un públic actual per a oferir-los un espai de ficció on poden sentir-se representats i reflectits.

 

Scriptum ("Escrit" en llatí) és un híbrid de gèneres que mescla el suspens, el thriller i la fantasia per a parlar de temes que toquen de ple aquesta nova etapa social sense oblidar l'entreteniment tals com el feminisme, el maltractament, el bullying i el col·lectiu LGTBI+ amb un toc distintiu, polèmic i irreverent. 

 

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimecres, 03 abril 2019 13:19