Cs Almàssera celebra que, “per fi”, es vaja a ensostrar la pista d'hoquei

Divendres, 31 Juliol 2020 10:15 Escrit per  Cs Almàssera Publicat en Almàssera-VAL Vist 743 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Almàssera, Jesús Pastor, ha celebrat que “per fi, es vaja a ensostrar la pista d'hoquei”. “Cs porta sol·licitant aquesta i altres reparacions urgents, com l'adequació de la pista, de manera reiterada, des de fa molt temps”, ha assegurat el regidor.

 

"Ja era hora que es donara el vistiplau a aquestes obres perquè el ple el va acordar en 2015 i més de mil veïns van signar per a demanar-lo en 2016”, ha destacat Pastor, al mateix temps que ha defensat que “li raó principal que fa necessària aquesta obra són els 400 esportistes que s'entrenen en la pista".

 

Per això, ha indicat, “agraïm que l'equip de govern haja reconsiderat la seua negativa”. “Aquesta vegada no sols hi ha una decisió plenària, com fa cinc anys, sinó que s'ha dotat una partida de 60.000 euros per a executar les millores”, ha explicat l'edil l'edil de la formació taronja.

 

Finalment, Pastor ha demanat “celeritat perquè la teulada i el acondicionament de la pista d'hoquei siguen una realitat com més prompte millor”. “Aquesta instal·lació és un fonamental facilitar i fomentar la pràctica de l'esport en el municipi”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Cs Almàssera

Modificat el Divendres, 31 Juliol 2020 10:15