Cs Almàssera dóna suport als pressupostos a canvi d'incloure un decàleg de mesures d'estímul econòmic i social

Dimecres, 24 Març 2021 16:00 Escrit per  Cs Almàssera Publicat en Almàssera-VAL Vist 424 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ciutadans (Cs) Almàssera ha donat suport als pressupostos de 2021 “a canvi d'incloure un decàleg de mesures d'estímul econòmic i social”, ha explicat el seu portaveu, Jesús Pastor.

 

Segons ha concretat l'edil de la formació taronja, “s'han aprovat, a instàncies de Cs, 100.000 euros per als serveis socials, que ajudaran a les famílies més vulnerables. “També ajudes directes a autònoms i comerços minoristes, l'eliminació de la taxa en terrasses per a bars i restaurants, i la reducció de l'IBI en un 10%”, ha detallat.

 

D'altra banda, ha declarat, “s'inclou el condicionament de les pistes d'hoquei; la reobertura de la piscina, que està tancada des de fa més de quatre anys; una auditoria per a modernitzar l'enllumenat públic amb llums Leds i estalviar en la factura de llum; i la posada en marxa de l'ADN caní per a millorar la neteja de carrers, jardins i places”.

 

A més, ha destacat, “entre altres mesures, es condicionaran els camins rurals i s'implementaran ajudes als agricultors perquè són els que protegeixen la nostra horta sense rebre res a canvi”.

 

Per a l'edil, “Cs demostra una vegada més la seua política útil”. “Hem aconseguit aquesta bateria de mesures que milloraran el nostre poble i les condicions de vida dels nostres veïns”, ha assegurat Pastor, al mateix temps que ha esgrimit que “encara que són uns comptes millorables, entre el vot negatiu i aquestos avanços, Cs aposta per la sensatesa i el benefici per a la ciutadania”.

 

Informa Nou Horta. Cs Almàssera

Modificat el Dimecres, 24 Març 2021 16:01