El Club Patinatge i Hoquei Skulls Almàssera Femení ascendeix a categoria Elit nacional

Dimarts, 01 Juny 2021 11:26 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 169 vegades

El jove equip femení afrontava aquesta temporada amb la premissa de créixer, i millorar la primera i única participació en la lliga nacional or femenina, on la presència de filials dels millors equips d'Espanya obliga a rendir al màxim als equips que pugen des d'autonòmica.

 

En la primera fase de la lliga van aconseguir la classificació per a la fase d'ascens que els permetia assegurar la plaça i mantindre les aspiracions de somiar amb l'elit. La fase d'ascens va resultar duríssima com esperaven, però les xiques no van deixar de creure en els moments durs, aconseguint el subcampionat que els donava dret a la disputa del PLAY OFF d'ascens contra l'equip elit de CHL Aranda de Duero.

 

El play off començava amb les Skulls com a locals havent de traslladar-se a Orpesa pel fet que la pista d'Almàssera no reuneix les condicions necessàries, però aquestes jugadores no permeten que res els frene aconseguint guanyar el primer partit per un contundent 6 a 1 en un partit que van tindre controlat de principi a fi. La volta en Aranda va ser un partit duríssim on l'ofici de les jugadores i la desimboltura de la seua capitana van mantindre en tot moment a l'equip d'Almàssera a dalt en el marcador aconseguint aquest ascens històric per a aquesta xicoteta població de L'Horta Nord amb un 3-6 final.

 

Des del club es transmet l'enorme orgull que suposa aquest ascens, fent un pas definitiu per a entrar a formar part dels clubs referència de l'Hoquei Línia nacional, on ja estava assegurat en l'elit aleví i infantil. En aquests moments s'inicia un extens treball de planificació que està marcat per l'adequació de la seua pista per part de l'Ajuntament d'Almàssera que, després de diversos projectes fallits, té aprovada la partida en el pressupost pendent de licitar i executar. De no executar-se per a l'inici de temporada seria un dur revés que faria perillar tot l'aconseguit esportivament.

 

Ricardo Guerrero coordinador i entrenador del club declara: “Aquesta és la culminació d'anys de treball en categories inferiors, hi ha una base local molt bona i el futur està assegurat”. D'altra banda recalca: “Ja érem l'únic equip en Or nacional que continua entrenant a l'aire lliure i no podem permetre'ns això en elit. Aquest ascens suposa un esforç brutal de planificació a causa de les condicions de les nostres instal·lacions, des de fa 6 anys els veïns amb les seues signatures ens van donar el seu suport, però necessitem que l'ajuntament complisca els terminis per a iniciar una temporada històrica aquest setembre, estem segurs que amb el treball incansable que estan fent, aquesta vegada sí, la cobriran”.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimarts, 01 Juny 2021 11:39